LYXIGA BADRUM

Hade en superhärlig och lugn morgon hemma imorse. Iris agerade mysigt sällskap och la sig under täcket vid mig där jag låg och drog mig till 6.30.

Lyssnade på musik medan jag gjorde i ordning mig och tog sen bilen till jobbet för första gången på länge. Spelade mina pepplåtar i bilen och kände vilken go dag detta är!

jobb.png

Mitt stökiga men glada skrivbord.

Vi har supermycket att göra på jobbet just nu, det är många som vill få sina drömhus uppritade vilket är jätteroligt! Idag har jag ritat ett stort enplanshus innehållande ett lyxigt badrum med dubbla duschar och badkar samt ett rymligt kök med mycket förvaring och en köksö. Stående panel ville de också ha, det är verkligen en trend som är på väg tillbaka. Jag skrev om detta i ett tidigare inlägg.

Annonser

MITT EGNA HALSBAND

En härlig dag idag med fullt upp på jobbet. Har bland annat gjort klart ritningarna på ett sommarhus till en familj i Norrland och ritat om ett tvåplanshus i klassisk stil till en familj i Stockholmstrakten.

Vardagslyx just nu är att kunna sitta ute på lunchrasten. Idag satt vi ute hela rasten och även under frukosten. Sommarvärmen är minst sagt efterlängtad!

jag.png

Har haft på mig ett av halsbanden som jag kommer att sälja i sommar (se ovan). Ett kristallhalsband på guldkedja – magiskt fint! Följ vår resa på @rarebirdstory

Nu har jag precis varit ute och sprungit och med den energin som är kvar ska jag planera veckan.

H-HUSET

Jag har den senaste tiden sett en ökning av förfrågningar på H-formade hus. Inte så konstigt med tanke på att det är en väldigt praktisk husform.

Formen skapar en naturligt fint skyddad uteplats på baksidan av huset:

sävelund.jpg

hhus.JPG

Den ger också möjlighet till att göra delar av huset mer privata, som ex att alla umgängesytor är belägna i ena delen och sovrummen i den andra. Eller en lösning där tonårsbarnen får en egen del av huset med sovrum, badrum och allrum. Och att den delen går att skärma av med skjutdörr från resten av huset:

styrso.jpgPlanlösningen ovan är superfin. Det är villa Styrsö som A-Hus tillverkar.

 

TREDJE LÅNGS ORANGERI

En grym söndag idag! Lite solande på gräset med motivationsvideos i lurarna och sen pizza och öl på Magasinet med vänner. Passade även på att besöka Tredje Långs nya Orangeri, superfint verkligen!

Älskar miljön på Tredje Lång, speciellt runt Tacos&Tequila, det har blivit så himla snyggt!

magasinet

magasinet5

magasinet4

magasinet2

Sommarfest på Matverket

Igår var det sommarfest med jobbet. Eftersom jag är med i Trivselgruppen så var jag igång redan från 14 för att fixa i ordning lite  – allting blev superbra och jag hade sjukt kul! Jag avslutade kvällen med några kollegor på Post hotellet.

cofcof

Idag mår jag faktiskt oförskämt bra. Sitter i solen med en egengjord iskaffe och lyssnar på P3 dokumentärer. Loving life.

Sorterar mina drömmar

Godmorgon!

Igår köpte jag mängder med fint till lägenheten. Två köksmattor (kunde inte välja), tre lampor och lite andra småsaker. Köpte också en kjol till mig själv, garderoben första rosa plagg – det ni!

IMG_20170610_150729.png

Jag har för tillfället fastnat i något slags tillstånd mellan superambitioner och passivitet. Det är som att jag känner hur kroppen fylls av så många drömmar och mål samtidigt att jag inte ens kan sortera dem. Extremt frustrerande. Tänkte ta en liten promenad och rensa hjärnan.

Ikväll ska vi på ut på middag med några vänner – woop woop!